Descopera detalii

DESPRE NOI

despre noi
Cine suntem?

CATEVA DETALII...

Restaurantul Old Mill cunoscut şi sub numele de La moara veche este unul dintre cele mai mari localuri de acest gen din Oradea. Situat pe Strada Mihail Kogălniceanu 26, aproape de centrul oraşului, dar suficient de departe pentru a nu fi deranjaţi de forfota acestuia, localul a devenit repede un punct de atracţie pentru cei ce îşi doreau să savureze o mâncare bună, bine pregătită într-o atmosferă elegantă şi liniştită, în compania persoanei iubite sau a prietenilor.

Old Mill oferă de toate pentru toţi, având grijă să satisfacă nu doar preferinţele culinare ale orădenilor ci să le şi ofere o experienţă de neuitat prin separeurile care imită forma butoaielor, o idee inedită menită să ofere o savoare unică localului.

Specificul restaurantului este unul internaţional punând la dispoziţia clienţilor săi diverse specialităţi ale bucătăriei româneşti, maghiare, italiene şi nu numai.

Acceseaza meniul cu preparate

Deşi este în primul rând un restaurant şi mai apoi o pizzerie, localul şi-a câştigat renumele datorită sortimentelor felurite şi delicioase de pizza, iar raportul calitate-preţ este unul cu adevărat bun.

Şi deoarece Old Mill este un loc cu totul special, sub sloganul “La Moara Veche se macină teatru”, localul oferă iubitorilor de “teatrul de pub” ocazia de a viziona spectacole în noua sală de evenimente (cu o capacitate de 80 de persoane) din incinta localului.

Pe lângă delicioasele feluri de mâncare, preparate cu multă atenţie şi grijă de echipa care de 15 ani oferă stabilitate, echilibru şi continuitate în gustul mâncării servite.

Localul pune la dispoziţia clienţilor săi şi un bar foarte bine aprovizionat, cuprinzând felurite sortimente de vin, bere (fiind unul din puţinele localuri din Oradea unde amatorii de bere pot savura o bere nefiltrată), băuturi alcoolice sau răcoritoare, precum şi nelipsitele varietăţi de cafea sau ceai.

restaurant interior aranjare masa

Program

Luni - Joi: 10:00 - 23:00

Sambata: 10:00 - 24:00

Duminica: 12:00 - 24:00

+40 740.155.055 info@oldmill.ro

Enter your keyword