Mâncăruri

O mâncare bună preparată cu atenţie şi răbdare.

Băuturi

Vă invităm să savuraţi câteva din băuturile disponibile în meniul Old Mill.

Mâncăruri

Vă invităm să degustaţi delicioasele preparate culinare din meniul Old Mill.

Pizza cu livrare la domiciliu

0743-450.450  sau  0743-920.920

 

« »
 
 

Carte de oaspeți

 
 • Îmi place foarte mult terasa de la Old Mill. Vara îmi petrec majoritatea serilor pe terasă cu prietenii la o bere. Mai ales pe durata campionatelor de fotbal, ne retragem la umbră şi o bere rece aici. Ne place şi mâncarea, mai ales pizza, care alunecă bine lângă o bere servită într-un pahar aburit.

  Zsolt

   
 • O dată pe lună facem o mică reuniune cu fetele şi de cele mai multe ori ajungem să ne petrecem seara la Old Mill. Ne place atmosfera relaxată, cu muzică în surdină pentru că astfel putem să st la poveşti fără să trebuiască să strigăm ca să ne facem auzite. Un alt motiv pentru care preferăm Old Mill este desigur mâncarea delicioasă. De multe ori ajungem să sărim de la cafea direct la desert.

  Daniela

   
 • Frecventez acest local de mult timp si sunt profund surprinsa de servirea care o face echipa de ospatri condusa probabil de cineva care are ani de experienta in spate si care stie sa faca fata la o asemenea avalansa de clienti.Dar mai ramane o problema nerezolvata:timpul de asteptare al mancari,este mult o ora pentru un preparat fie el si bruschette.daca partea vazuta a localului este rezolvata atunci cea din culise mai are lacune si mai trebuie lucrat putin la aspect si timp.Cu felicitari A.Martin Manager.

  Andrada Martin

   
 • Merg destul de des la Old Mill şi ştiu deja cum funcţionează servirea. Spre norocul meu deşi era sâmbătă seara am mai găsit masă liberă, deşi nu aveam mari speranţe când am intrat şi am văzut cât de plin era în prima sală.
  M-am aşezat la masă pregătit să aştept mult şi bine până va veni comanda mea, însă surpriză! Comand o pizza Diavola, preferata mea şi un ceai cald cu miere şi lămâie. Nu trec nici 10 minute şi vine ceaiul meu aburind.
  Nici nu apucă ceaiul meu să se răcească cât să pot bea din el, că surpriză, apare şi chelnerul meu cu pizza. Am rămas gură cască, deoarece la cât de multă lume era în local nu credeam că voi ajunge să primesc mâncarea aşa repede.
  Mă bucur că servirea s-a îmbunătăţit considerabil!

  Daniel Ilie

   
 • Trebuie să recunosc că localul nu e rău de loc, din punct de vedere al amplasamentul, şi amenajării interioare, iar servirea este ok, dar în ciuda acestor aspecte am găsit şi un punct în minus: prepararea mâncării durează cam mult pentru gustul meu, dar fiind delicioasă, mai uit că trebuie să aştept după ea.

  Ana Maria

   
 • Am fost chiar săptămâna trecută la Old Mill. Prietenul meu a comandat nişte caşcaval pane şi eu un papanaş. La început m-am mirat de ce e scris la singular, dar când a venit comanda şi am văzut cât de mare e, m-am gândit că Slavă Domnului că e doar unul pentru că dacă erau doi nu îi puteam mânca nici măcar dacă îl împărţeam.

  Diana Mandar

   
 
» Spuneți-ne impresia Dumneavoastră

Adăugare impresieTrimite